Dagcatering en koffiebreaks

koffiebreaks partyvent
Ontvangst met koffie/koffiebreak 

  • Koffie en assortiment thee (7 soorten)
  • Waters
  • Fruitsap
  • Cola, cola light
  • Vergezeld van cake, mignardises, chocolaatjes
  • Muntsnoepjes, zuurtjes, …

   Deze formule kan indien gewenst uitgebreid worden met:

    • 2 mini koffiekoekjes Classic (assortiment van chocade- & rozijnenkoeken & croissant) of De Luxe (assortiment appelflap, chocolade, ingebakken pudding, krieken & rozijnen).
    • Vers stukfruit (appels, peren, banaan, kiwi’s, appelsien,…)
    • Natuur- en fruityoghurt Danone
    • Aanvulling met dessertbuffet

   Dit alles wordt geserveerd in buffetvorm. Alle dranken kunnen naar believen genuttigd worden

 

 


  

broodjeslunch partyvent

Broodjeslunch

Wij kunnen u broodjes in buffetvorm aanbieden of broodjes op statafels zetten. Met soep, salades en dessertjes gaan we rond op plateaus, zodanig dat de genodigden niets hoeven te zoeken aan buffetten en er geen wachtrijen ontstaan. Dit is een veel vlottere & modernere formule maar uiteraard is de keuze volledig aan u.

4 à 5 klassevolle gesloten broodjes pp:

Malse en harde broodjes luxueus belegd met :

  • Ciabatta met mozzarella met basilicumpesto, tomaatjes en balsamico
  • Foccaccio met gandaham met roquettesla en boucquet Italien
  • Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, pecorino en balsamico
  • Brie met honing
  • Gerookte zalm met dilledressing en ajuinsnippers
  • Wildpastei met shizo en veenbessenchutney
  • Scampisalade met bieslook, radijs en fijne kruiden
  • Huisgemaakte garnaalsalade met peterselie en ajuinsnippers
  • Wrap met gebakken kippenreepjes, frisse salade, wortel & currymayonaise
  • Vegetarisch

Indien u wenst, kunnen we ook open ipv gesloten belegde broodjes serveren


Drankenformule tijdens de lunch

  • Koffie & thee (7 soorten)
  • Fruitsap, waters & frisdranken

 

dagcatering uitbreiding broodjeslunch partyventUitbreidingsmogelijkheden bij de broodjeslunch

Culinaire dagsoep volgens het seizoen (enkele voorbeelden)

  • Pittig thais soepje van citroengras, kokosnoot met kip & soja
  • Bloemkoolroomsoep met zalmsnippers
  • Courgetteroomsoep met broodcroutons
  • Paprikasoep met maredsous
  • Wortel-currysoepje

Saladbar met 3 salades waarmee we rondgaan

  • Griekse salade met feta, olijven & paprika
  • Salade van gebakken spekreepjes, Granny Smith & broodcroutons
  • Salade met gebakken scampi, 1000 island vinaigrette & brunoise van groentjes

Waaier van dessertjes als zoete afsluiter

  • Chocolademousse
  • Crème brûlée
  • Panna cotta met ananas en amandelschilfers
  • Rijstpap met bruine suiker
  • Brownie van pure chocolade
  • Verse fruitsla
  • Waaier van macarons de Paris

 

Pasta/quichebuffet ter vervanging van de broodjeslunch

Pastabuffet (vis-vlees-vegetarisch)

We serveren 3 leuke originele culinaire pasta’s:

  • Pasta met ruime waaier van vis (zalm, dorade, scampi & grijze garnalen), currysaus, bieslook & radijs
  • Pasta met gebakken kippenreepjes, pittige chilisaus, rode ajuin & paprika
  • Pasta met shii-take, truffel, rode ajuin, boontjes & kerstomaat

Quichebuffet (vis-vlees-vegetarisch)

We serveren 4 culinaire, dagvers en artisanaal bereide quiches met een toffe salade:

  • Zalm - bieslook met rode pepers
  • Ham - prei afgewerkt met duvel
  • Ricotta - spinazie
  • Geitenkaas - zongedroogde tomaten - geroosterde pijnboompitten

Het buffet is vergezeld van een salade met gebakken spekreepjes, granny smith & broodcroutons